Metoda compușilor anorganici

- Jun 15, 2017 -

Materialele polimerice sunt utilizate pe scară largă, dar aproape toate materialele polimerice sunt ușor de ars, o parte din arderea materialelor polimerice va produce o mulțime de gaze nocive și fum, compus anorganic, pericolul de incendiu rezultat a devenit o preocupare globală. Adăugarea unui agent eficace de ignifugare, astfel încât materialul polimeric cu rezistență la flacără, auto-stingere și fum, este tehnologia curentă ignifugă în metoda mai obișnuită. Cea mai reprezentativă a substanțelor ignifuge pentru compușii metalici anorganici este hidroxidul de aluminiu (ATH). Compusul anorganic ATH este acum un exemplu de mai multe metode de tratare a mai multor metode anorganice de combatere a flacării.

La compușii metalici anorganici Inhibitorii de flacără au următoarele metode:

(1), modificarea de suprafață: ignifugarea anorganică are o polaritate și o hidrofilitate puternică, compatibilitatea materialului polimer nepolar este slabă, interfața este dificil de a forma o combinație bună și o legătură. Pentru a îmbunătăți aderența și afinitatea de interfață dintre ATH și polimer, compusul anorganic este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a retardanților de flacără ATH prin agentul de cuplare. Agenții de cuplare utilizați în mod obișnuit sunt silanele și titanatele. Activitatea de suprafață a ATH-ului tratat este îmbunătățită, afinitatea cu rășina este mărită, proprietățile fizice și mecanice ale produsului sunt îmbunătățite, fluiditatea de prelucrare a rășinii este mărită, viteza de absorbție a umidității suprafeței ATH este redusă și Produsul ignifug Diferite proprietăți electrice, efect de întârziere a flăcării de la nivelul V-1 la nivelul V-0.

(2), ultra-fin: ATH ultra-subțire, nano-este direcția principală de cercetare și dezvoltare. Adăugarea ATH va reduce proprietățile mecanice ale materialului, compus anorganic, dar prin micro-ATH și apoi se va umple, dar va juca un efect rigid de creștere a particulelor de plastifiere, în special nanomateriale. Rolul de întârziere a flăcării este jucat de reacția chimică, aceeași cantitate de substanțe ignifuge, Compusul anorganic cu cât dimensiunea particulei este mai mică, cu atât este mai mare suprafața, cu atât efectul de întârziere a flăcării este mai bun.

(3) tratamentul de lipire cu macromolecule: utilizarea metodei de lipire a macromoleculelor pentru a trata ATH mai bine decât agentul de cuplare aluminat. Tensiunea superficială a ATH modificată este în mod evident scăzută, unghiul de contact cu lichidul nepolar este mic și unghiul de contact cu lichidul polar este în mod evident crescut, ceea ce poate îmbunătăți proprietățile mecanice ale polimerului după umplere.


O pereche de:Compus compus anorganic Următoarea:Argintul cu nanoparticule de argint