IDTechEx de cercetare nou raport pe electronice tipărite, organice, flexibil

- Feb 10, 2017 -

IDTechEx de cercetare, un important furnizor independent de cercetare de piaţă, business intelligence şi evenimente pe tehnologii emergente, anunta disponibilitatea unui nou raport,Andamp imprimate, organice; Flexibil Electronics prognoze, jucătorii andamp; Oportunităţi 2017-2027

Acest raport oferă vedere cea mai cuprinzătoare de subiect, dând previziuni detaliate de zece ani de dispozitiv tip. Piaţa este analizat de pe teritoriul, imprimate vs non tipărit, rigide vs flexibil, anorganice vs organice, costul materialelor vs proces costa şi mult mai mult. Activităţi de peste 1.000 de firme sunt date, cum este evaluarea învingători şi învinşi, a veni.

În raportul IDTechEx appraises fiecare componentă de tehnologie care să permită în temeiul său nevoie de piaţă - nu tehnologia push. Tragem pe zece ani de cunoştinţe în acest sector de urmărire şi furnizează prognoze detaliate, rafinat, strategice de poziţionare şi de evaluare a tendinţelor, andquot; topicsandquot fierbinte; şi oportunităţi de nesatisfăcută.

Raportul se adresează în mod specific imaginea de ansamblu - inclusiv OLED display şi iluminat, pentru fotovoltaice thin film flexibil senzorii de şi mult mai mult. Important, el include nu doar electronice care sunt imprimate, organice şi/sau flexibile acum, dar acesta acoperă, de asemenea cei care va fi. Intervalul de timp realiste, studii de caz, produsele existente şi apariţia unor noi produse sunt date, cum sunt bariere şi oportunităţi pentru anii care vor veni.

Peste 3.000 de organizaţiile urmăresc electronice tipărite, organice, flexibil, inclusiv imprimarea, electronice, materiale şi ambalaj companii. În timp ce unele dintre aceste tehnologii sunt în uz acum - într-adevăr, există trei sectoare care au creat piețele miliarde de dolari - altele sunt comercial embrionare.

Avantajele acestor noi electronice sunt numeroase - variind de la costuri mai mici, performanţă îmbunătăţită, flexibilitate, transparenţă, fiabilitate, mai bine mediului acreditări şi mult mai mult. Multe dintre aplicațiile va fi nou-create, şi în cazul în care sunt afectate produsele electronice si electrice existente, masura va fi variat.

Acest raport de IDTechEx pe scară largă de referinţă aduce toate împreună, cu accent special pe aplicaţii şi evaluarea cantitativă a oportunităţilor.

IDTechEx se pare că totalul pieţei pentru imprimate, flexibil şi organice electronica va creste de la $ 29,28 de miliarde în 2017 la $ 73,43 de miliarde în 2027. Majoritatea care este OLED (organic dar nu tipărite) şi conductoare cerneală utilizată pentru o gamă largă de aplicaţii. Pe alte parte, stretchable electronice, logica si memorie, peliculă subţire senzori sunt segmente mult mai mici dar cu creştere uriaşă potenţial ca acestea apar de la Randamp; D.

Dacă sunteţi în căutarea pentru a înţelege imaginea de ansamblu, posibilitatea, problemele pot adresa, sau cum puteţi începe să utilizaţi aceste tehnologii şi implicaţiile implicate, acest raport este o necesitate. Cercetat de multilingv IDTechEx consultanţi în patru ţări şi trei continente, acest raport se bazează pe zece ani de cunoştinţe din industrie.

O pereche de:Screening-ul de Fungi filamentoşi pentru antimicrobiene sinteza de nanoparticule de argint Următoarea:Electronice tipărite pieţei este de aşteptat să ajungă la US$ 65 de miliarde de 2024; Cererea pentru ambalaje inteligente modificări joc pentru concurenţi | RMN