Cum conductiv cerneluri satisface cerinţele consumatorilor

- Jan 13, 2017-

De Michael Wagner, Manager de inginerie, noul produs Design, Butler Technologies, Inc

Todayand #39; s consumatorilor aştepta produse, care sunt cerneluri rapid, inteligent şi convenabil, şi conductoare sunt livrarea pe acele cerinţe.

Conductoare cerneluri sunt cele mai noi avansarea în electronică tipărit, această categorie largă a produselor fabricate, care mult timp a punte de circuitele electrice decalajul între oameni şi maşini. Folosind zeci de ani de industrie cunoştinţe şi progrese recente în conductoare cerneluri, Stiinta azi de electronice tipărite este furnizarea de soluţii care atinge viaţa de zi cu zi a aproape tuturor consumatorilor. Companiile care nu îndeplinesc aceste consumatorii sunt obligate să-şi piardă teren la concurenţii care sunt dispuşi să îmbrăţişeze tehnologii noi.

Conductoare cerneluri reduce greutatea, complexitatea şi costurile

În loc de conduit tradiţionale de gravat cupru, producătorii pot angaja cerneluri conductiv, cum ar fi de argint, de carbon şi alte pelicule polimere groase (PTF). Conductoare cerneluri pot fi imprimate pe substraturi mai uşoare, care sunt diferite, precum poliester, celulara, poliuretani, şi hârtie. Utilizarea acestor substraturi usoare se deschide uşa pentru o mai mare creativitate în dezvoltarea produsului şi mai puţin de complexitate în producţie.

Prin reducerea complexităţii produsului, companiile pot realiza o reducere corespunzătoare a materiale, montaj şi costuri de lanţul de aprovizionare. De asemenea, deoarece sunt conductoare cerneluri aditiv în natură, producătorii pot elimina fluxuri de deşeuri şi costurile asociate, care rezultă din cupru gravură.

Limitări de conductoare de cerneală care rămân sunt fiind abordate de materiale giganţi ca DuPont. Din fericire pentru producătorii, cele mai multe lacune între cerneală conductoare şi circuitelor tradiţionale flex cupru va fi în curând un lucru de domeniul trecutului.

Valoarea de senzori nevăzut

Având în vedere prevalenţa şi low-cost de astăzi dispozitive electronice tipărite, utilizatorii finali rareori considera tehnologia care face bifaţi aceste dispozitive. De exemplu, puţini oameni asociază diagnosticare electrocardiogramă (ECG) cu electronică tipărit. Utilizarea de cerneluri conductiv, cu toate acestea, a fost catalizator pentru înlocuirea rigide, inconvenient electrozi cu tampoane senzor mai confortabil, ieftin şi de unică folosinţă, care sunt utilizate astăzi.

O altă aplicaţie rapid emergente de bazate pe cerneala electronica tipărite este categorii largi de wearables. Dispozitive care utilizează cerneluri stretchable şi lavabil poate fi căldură transferată pe un articol de îmbrăcăminte şi utilizat pentru a măsura impulsurile electrice declanşate de mişcărilor musculare. Wearables deja apar în sectoarele sportive şi medicale şi rapid sunt găsirea de modul lor în alte industrii.

Ambalaje inteligenteeste un alt conductor cerneală pe bază de cerere. Circuitele de PFT încorporat în ambalajul produsului a îmbunătăţit foarte mult procesele de control al inventarului pentru angrosişti şi distribuitori. Comparabile eticheta tehnologie a fost întins chiar a conduce campaniile de marketing creativ.

Ce are IoT-a face cu ea?

TheInternet de lucruri (IoT)este o referință la faptul că tot ceea ce este, sau va fi în curând, conectat la Internet. Industria electronică tipărit este chiar în mijlocul acţiunii IoT. Progresele în conductoare cerneluri au inaugurat un nou val de soluţii electronice tipărite într-un moment când piaţa este foame pentru aplicaţii noi şi creative. De fapt, industria resurse estimează că mai mult de o duzină în curs de dezvoltare aplicatii de electronice tipărite sunt la orizont, cerere care se va dovedi a fi Schimbătoarele de joc în medical, auto, sport, divertisment, industria aerospaţială, textile, de securitate şi alte sectoare.

Lungi şi scurte din ea? Progrese în conductoare cerneluri sunt oferind consumatorilor ceea ce ei cer zilnic: rapid, inteligent, ecologic produse în condiţii de siguranţă şi utilizator.

Companiile care sunt încă ezită să se angajeze solutii electronice tipărite vor afla în curând la un dezavantaj competitiv. În plus faţă de economii de costuri imediat lipsesc pe şi experienţă îmbunătăţită de utilizator final, companii de acoperire va probabil sacrificiu satisfactiei. În piaţa de astăzi competitiv, că doar nu e bine.

Michael Wagner este Manager de inginerie, dezvoltare de noi produse pentruButler Technologies, Inc, situat chiar în afara de Pittsburgh, Pennsylvania. Tehnologii de Butler este puternic implicat în cercetarea şi dezvoltarea conductiv cerneluri, substraturi flexibile şi electronice imprimate de proiectare şi producţie. Butler tehnologii ajută companiile dezvolta lor cereri electronice tipărite, precum şi alternative la circuitele tradiţionale pentru diagnostice medicale, instrumentar auto, aplicaţii de siguranţă, textile şi un număr de alte sectoare industriale. Persoană de contactMichael Wagner.

O pereche de:Temperatură scăzută sinterizare cerneală extrem de conductoare de argint pentru electronice flexibile Următoarea:Conductoare cerneală pieţele 2016-2026: Jucători de prognoze, tehnologii,