Digitale de imprimare-gata conductiv cerneală obiective Full-scale de fabricaţie

- Jan 18, 2017-


Materiale avansate DuPont a anunţat o nouă cerneală electronice de imprimare cu jet de cerneală, care oferă înaltă conductivitate şi aderenţă puternică necesare pentru design digital rapidă, prototipuri şi scară de fabricaţie.

Tehnologia va permite imprimarea digitală pentru componente electronice şi circuitele în aplicaţii în cazul în care liniile extrem de fine sunt necesare, cum ar fi panourile OLED, celule solare, imprimate antene şi atinge panouri.

Cerneala conductoare PE410 permite realizarea de prototipuri rapide şi asigură o tranziţie lină la "laborator la fab" cu versatilitatea la scară la capetele de imprimare inkjet de mare volum industriale şi utilaje. Acest lucru permite designeri de circuit imediat un nou design de testare, rapid face editările necesare şi, din cauza aruncarea redusă de argint, a salva pe costurile de materiale. Tehnologia este potrivită pentru imprimare non-plane, care să permită o serie de aplicaţii noi şi emergente.


O pereche de:Cercetatori MIT dezvolta procesul de imprimare pentru Etichete electronice Următoarea:Temperatură scăzută sinterizare cerneală extrem de conductoare de argint pentru electronice flexibile