Cerneluri conductoare în 2017: Doua lucruri mari

- Feb 05, 2017 -

Industria de cerneală conductoare este încă în căutare de urmatorul lucru mare. Adverse presiunile competitive în pieţele de volumul de bază a condus cele mai multe furnizori să caute noi oportunităţi de formare. Strategia predominantă este acum să aibă ca larg portofoliu de produse posibil, semănat mai multe pieţe incipientă, castigand mult feedback-ul clientului cât mai mare şi stabilirea reţele de valoare la începutul anului.


Furnizorii au acum intens uita-te la unul de altul, rapid lansarea de produse comparabile, ceea ce duce la o erodare a diferenţierii. Acest lucru pune furnizori într-o capcană: una o parte, doresc să menţină tehnologiilor secrete pentru mult timp pentru a perfecta le in-house, dar, pe de altă parte, acestea trebuie să duceţi-l la piaţă mai devreme deoarece ei tanjesc dupa feedback-ul clientului în noi pieţe unde nici figuri de merit, nici nevoile clientului sunt bine cunoscute.


Cu toate acestea, industria a identificat mai multe zone de aplicaţii în curs de dezvoltare în perioada 2013-2016, care caută să întineri în sine. De aceea acum pe faza de urmărire prin intermediul pe mai multe fronturi. În acest articol, ne va prezenta pe scurt progresele înregistrate în mai multe sectoare în curs de dezvoltare în timp ce, de asemenea, identifică ariile de aplicare născând trendy ultimele. Reţineţi că cererile sunt enumerate în nici o ordine special de importanţă.


Pentru a afla detalii despre industria de conductoare cerneală inclusiv toate cele mai recente tehnologii, precum şi evaluarea mai mult 24 existente şi în curs de dezvoltare aplicatii se referă la raportul nostru pe conductoare cerneală pieţele 2017-2027: prognozele, tehnologii, jucători. Acest raport este versiunea cea mai actualizată a raportul nostru cu autoritate şi cuprinzătoare, care a devenit o industrie de referinţă.

Fotovoltaice (PV): Industria de PV va rămâne driverul de volum principală/venituri pentru ardere tip paste. Industria nu va elibereze sale tendinţelor pe termen lung: scăzut costurile per Kg şi inovaţia incrementală pentru a reduce consumul de argint pe plăcuță. În general, ne aşteptăm 2017 să fie anul în care va asista la un boom prima jumătate datorită sfârşitul aşteptat în feed-tarifelor în China; an când tendinţa de a avea o pulbere diversificate de aprovizionare base va continua desi poziţia dominantă a japoneză maker(s) nu va fi rupt; şi anul când a anunţat $ 140 de miliarde de investiţii chinez în industria solare va spulbera grijile Bust un alt ciclu.

Atingeţi ecranul edge electronice: această industrie este condusă de cost şi presiunea pentru a restrânge bezel. Această industrie, în ultimii doi ani, experimentat o schimbare pas ca foto-curabile şi cu laser tăiat cerneluri a început să înlocuiască filmele grosime standard polimer (PTF) pentru a permite 20um sau sub spaţiere de linewidth peste raporturi (L/S). Aceste tendinţe vor continua şi concurenţa între gravură şi imprimare soluţii în continuare va intensifica. În general, ne aşteptăm ca 2017 va fi anul când prinde-up de furnizor pe Foto-curabile şi cu laser-cut va fi completă, ducând la pierderea marjei din jur, şi anul când noi procese dincolo de ecran de imprimare sunt luate mai în serios.

Electronice (IME) de mucegai: interesul din spatele scenei IME rămâne robustă. Primul val de produse sunt aproape de piata, reţele de valoare sunt fiind îmbunătăţite, producatori de volum sunt angajate mai mult decât oricând, şi setul de materiale este trecerea dincolo de cerneluri conductoare să includă transparente pelicule conductoare, senzori, actuatori, şi aşa mai departe. În general, ne aşteptăm 2017 la anul când IME aplicaţii în cele din urmă creşte după ani de pe şi de pe începe.

Ecranare EMI: IME de protectie este în curs de dezvoltare ca noua zona de interes. Numărul de jetoane cu protecția directă IME sunt de aşteptat pentru a creşte rapid în anii următori. Competiţia va fi între pulverizare şi cerneală de pulverizare, şi în termen de cerneluri Concursul va fi pe dimensiunea particulelor cu cerneluri nano oferind thinness, în timp ce altele oferă costuri mai mici. În general, ne aşteptăm 2017 an când furnizorii aduna mai multe cunoştinţe despre piaţă nevoie, stabilirea de relaţii cu clienţii potenţiali şi începe diverse noi procese de calificare.

Concordant imprimare: aerosoli şi alte procese de imprimare non-contact sunt acum un pretendent major pentru imprimare antene şi alte urme conductoare pe obiecte 3D. Capacitatea de producţie există acum în industria, în special în Asia. Mulţi furnizori materiale au calificat, de asemenea, produsele lor cu aceste proces deşi utilizatorii finali ne spun încă că majoritatea supra- promisiunea şi livra sub în special în ceea ce priveşte conductibilitate niveluri la temperatura scazuta de recoacere. În general, ne aşteptăm 2017 va fi anul în continuare îmbunătăţiri incrementale materiale şi crescut volumul vânzărilor în ciuda provocărilor potenţial pieţele electronice final consumatorul.

Imprimate transparente pelicule conductoare: îmbunătăţiri tehnologice sunt pe punctul de a permite performante tipărite de plasă de metal filmele cu linewidths 5um de mai jos. Aceste evoluţii se află încă în faza pilot cu dimensiuni înguste web sau costuri ridicate, dar cu toate acestea, reprezintă un risc pe termen lung pentru alte procese de plasă de metal într-o industrie de ce în ce mai sensibile la costul. Mai multe tehnologii de TCF nanoparticulelor de argint şi-au pierdut impulsul comerciale datorită falimente de companie şi probleme de cash-flow, dar romanul noi sunt în curs de dezvoltare să ia locul lor. În general, ne aşteptăm 2017 an când tipărite metal ochiurilor de plasă soluţii progresul de-a lungul scara de maturitate tehnologie dar nu va face un impact comercial.

Auto: Industria automobilelor va rămâne o piata atractiva pentru furnizorii de pasta cu linii de venituri previzibile pe termen lung. Aplicaţii, cum ar fi senzori de ocupare scaun tipărite, Senzori capacitivi tipărite pentru module de infotainments, sau Incalzitoare de scaun va continua în mare măsură progresul lor. Va intensifica eforturile pentru a dezvolta şi comercial imprimate fereastra categorii frosters pe substratul de policarbonat. În general, ne aşteptăm, de asemenea, 2017 să fie anul când IME aplicaţii pentru interioare auto vor fi anunţate şi anul când tipărite plase metalice pentru fereastra categorii frosters va apărea pe foile de parcurs primele etape tehnologie de OEM-uri majore.

Cerneluri stretchable dincolo de electronice textile: Stretchable cerneluri poate fi folosit în aplicaţii dincolo e-textile, cum ar fi flexibil/stretchable circuite sau dispozitive medicale. În circuite flexibile, extrem de flexibil sau stretchable, circuite imprimate pot livra funcţionalitate, deşi ele încă pot suferi de neajunsurile obişnuite de conductivitate limitată, teren rezoluţie şi sudabilităţii. În medicale dispozitive, în special atunci când lung şi elastic interconecteaza sunt necesare pentru comoditatea de utilizare, imprimate linii poate avea un avantaj. În general, ne aşteptăm 2017 an când existente non-imprimate FPCBs va continua să domine.

3D imprimate electronica (3DPE): 3DPE-am identificat ca o faţă de posibilitatea de inovare în zona de conductoare de cerneală. Ideea din spatele 3DPE este de a combina 3D de imprimare din plastic cu imprimare cerneluri conductoare pentru a crea forme personalizate 3D cu circuitele integrate. Acest lucru va permite proiectarea şi imprimarea 3D şi #39; smartand #39; obiecte. Oportunitate pentru inovare este în stabilirea inferioară conductivitate cerneluri şi aderenţă bună la o varietate de substraturi din plastic. În general, ne aşteptăm 2017 an când vedem mai multe echipamente de 3DPE, introdus la piaţă şi anul când vom vedea anunţul de cerneală produse vizează în mod specific această piaţă.

PCB imprimate: Efectiv imprimate PCB primit interes reînnoit în 2016. Acest lucru a fost datorită eforturilor sporite în apropiere de imprimare cu jet de cerneală single, duble şi multi-strat PCB cu scopul atât la colecţionar şi capetele profesionale de piaţă. Utilizarea de abordare de imprimare şi placă în a face PCB-uri, de asemenea, încă este fiind perfecţionate de multe companii, mai ales în Japonia și Coreea. Tehnologia este mai matur decât înainte, dar avantaje de costuri nu sunt încă suficient pentru a face o alternativă convingătoare tehnologie revin mai matur, mai fiabile şi mai mare pentru volum. În general, ne aşteptăm 2017 să fie anul când hype in jurul colecţionar/DIY PCB imprimante va calmeze, în timp ce profesionale multistrat PCB imprimante va continua lor lent şi pătrunderea pe piaţă la scară mică. Progresul tehnologie de imprimare şi placa va continua şi în fundal, în mare măsură în laboratoarele din Asia, fără notabile comerciale lansează.

Imprimate tranzistori şi memorie: sunt imprimate Tranzistor şi memorie, în unele moduri, o veche idee de aplicatie. Tranzistori tipărite nu au reuşit să livreze pe promisiunile lor. Acum, cu toate acestea, progresele tehnologiei, în special din Japonia, este promiţătoare suficient pentru a reaprinde interesat de subiect. Aici, amendă de imprimare de linii înguste va fi necesar. Tipărită de memorie a fost în producţie semi-comerciale de ani şi acum probleme în jurul randament mai bine sunt abordate. În general, ne aşteptăm 2017 pentru a anului când căutaţi pentru cererile unice de tranzistori tipărite şi memorie continuă, şi anul când furnizorii de cerneală devin mai mult angajat cu imprimante pentru o mai bună personaliza ofertele lor.

Zona de mare LED iluminat tablouri: activitatea comercială în apropiere de zonă mare LED matrice de imprimare a început să ridic. Baza de tehnologie a fost în a face pentru ultimii 4-5 ani. Acum, există mai mult interes de utilizatorul final şi efort mai creativi de companii mai mari până în lanţul decât furnizorii de materiale. Cerinţele de tehnologie sunt simple, dar non-imprimate solutii sunt de montare, de asemenea, o provocare pe baza conductivitate mare şi consum redus de energie. Prin urmare, în general, ne aşteptăm 2017 an când vânzări creşte în acest an, deşi de la o bază foarte mic.

Exista numeroase alte aplicatii care sunt dezvoltate pentru pasta conductoare care considerăm în raportul nostru în detaliu. Exemplele includ zonă mare matrice teledetecţie/sisteme, baterie pack şi plante încălzitoare, frecvenţă selectiv windows, şi multe altele. Vă rugăm să consultaţi nostru raport conductiv cerneală pieţele 2017-2027: jucătorii de prognoze, tehnologii, pentru a afla mai multe despre aceste pieţe. Aflaţi mai multe la urmatorul eveniment lider pe aceasta tema: imprimate Electronics Europa 2017 pe 10-11 mai 2017 în Berlin, Germania, gazduit de IDTechEx.

O pereche de:Electronice tipărite pieţei este de aşteptat să ajungă la US$ 65 de miliarde de 2024; Cererea pentru ambalaje inteligente modificări joc pentru concurenţi | RMN Următoarea:Cerneluri hibrid nou permis imprimate, flexibil electronice fără sinterizare