Conductoare cerneală pieţele 2016-2026: Jucători de prognoze, tehnologii,

- Jan 11, 2017-

NEW YORK, / PRNewswire / 12 decembrie 2016Argint fulg, nanoparticule de argint, cupru cerneluri şi paste, graphene şi dincolo

Acest raport oferă cea mai cuprinzătoare şi autoritate Vezi conductiv cerneluri şi pastă de piaţă, oferindu-detaliate zece ani previziuni segmentate de aplicatie si tipul materialelor de piaţă. Previziunile de piaţă sunt prezentate în tonaj si valoarea nivelul de cerneală. De asemenea, include Comentarii critice ale tuturor concurente cerneluri conductoare şi pastă de tehnologii, inclusiv tipuri de ardere paste, PTF, nanoparticule de argint, stretchable cerneluri, IME cerneluri, cupru, şi mai mult.

Acest raport oferă, de asemenea, bazată pe fapte şi analiză profundă de toate existente şi emergente ţintă aplicaţii. Pentru cererile de ţintă, acesta oferă o evaluare şi/sau prognoza de pieţele adresabile, tendinţele cheie şi provocări, ultimele rezultate si lansari de produse prototip, şi de înţelegere IDTechEx pe potenţialul de piaţă.

Putem furniza o analiză detaliată a cel puţin 17 existente şi emergente aplicare sectoare, inclusiv a silicon celule solare, Tag-uri RFID UF/UHF, touch ecran edge electrozi, electronice auto, în mucegai, e-textile, antene 3D, 3D imprimate electronice, imprimantele desktop PCB, ITO înlocuire, OLED de iluminat şi altele.

Toate prognozele noastre de piata sunt construite folosind modele care sunt bazate pe intrări industriei primare din IDTechEx interviuri şi vizite de companie, şi din industria prealabilă experienţa la IDTechEx. În mod clar ne schiţă şi justifica ipoteze, raţională, tendinţele şi punctele de date reale stau la baza toate prognozele noastre. Raportul nostru oferă peste 50 profile de companie pe bază de interviu

Neegalat inteligenţă şi de piaţă o perspectivă de afaceri

Acest raport este bazat pe ani de cercetare. Analiştii noştri au multi ani de experienta hands-on prealabilă şi au fost prim-planul de afaceri cerneluri/pasta termoconductoare, joacă un rol important în crearea o industrie multi-miliarde de dolari. În ultimii cinci ani singur, echipa noastră a intervievat şi profilat mai mult de 50 de utilizatori şi produc diferite tipuri de conductoare cerneluri şi paste. În fiecare an am aflat mai multe despre piaţă şi perfecţionate noastră analiză, înţelegere şi previziunile.

În paralel cu aceasta, IDTechEx a organizat lider global de conferinţe şi expoziţii pe electronice tipărite în ultimul deceniu înAsia,EuropaşiSTATELE UNITE ALE AMERICII. Aceste spectacole reuni valoarea întregului lanţ pe electronice tipărite, inclusiv toți furnizorii de conductoare cerneala, imprimante și utilizatorii finali. Acest lucru ne-a dat acces fără rival pentru jucători şi ultimele informaţii de piaţă.

Conductoare cerneluri şi pastă de afaceri: totul se schimbă

Piata cerneluri si paste termoconductoare va ajunge la aproape$1 .7bîn 2026 la preţurile curente de metal. Micro-sized argint conductiv paste va domina piata, controlează aproape întreaga piaţă în 2016. Argint nanoparticule va deveni însă tot mai competitiv, constatare utilizarea într-o gamă în curs de dezvoltare aplicatii sectoare pentru a deveni un$80mpiata in 2026. Cupru va rămâne o tehnologie relativ imatur dar va atinge un succes limitat ca romanul sisteme de intarire sunt instalate pentru a deschide uşa la cupru cerneală de vânzări.

Industria de panou solar va fi 1,5 k tonă piaţă în 2016 pentru tratată termic şi serigrafată ardere tip paste termoconductoare. La nivel de pasta, un nou grup de furnizori va veni în curând să domine această afacere, în timp ce la nivelul pulbere utilizatorii va forţa printr-un furnizor mai diversificată bază. Touch ecran edge electrod piaţa va continua declinul. Linewidth-peste-spaţiere (L/S) a scăzut la 20/20, împingând ecran de imprimare cu PTF standard dincolo de limitele sale şi deschide uşa la photocurable paste. Tehnici bazate pe gravură găsi oportunităţi adiţionale ca rama este redus în continuare în timp ce standard PTF va păstra unele cota în segmentul low-cost al pieței.

Senzori, cum ar fi senzori de ocupare auto, senzori de imprimate piezoresistive şi unele versiuni de glucoză senzori va rămâne o piaţă de nişă substanţiale pentru Paste termoconductoare, ca va sectorul auto cu sale grupului mixt de stagnante tradiţionale şi creştere în curs de dezvoltare aplicatii. Pieţele de HF şi UHF RFID antena va creste dar va vedea cotă de piaţă relativ de tipuri de cerneală transforma în următorii zece ani. Antene 3D realizate folosind generatoarele de imprimare va continua câştigă tracţiune. Această abordare va concura cap-on cu MID (turnate interconecta dispozitive) tehnici şi va deveni un jucător substanţiale în piaţa de consum electronics. Plasă de metal ca o alternativă de ITO va face incursiuni lent în ciuda perioadei de consolidare în aşteptare în industria TCF, crearea cererii de argint nanoparticulelor utilizate în completarea sau imprimarea liniilor fine.

Noi pieţe va apărea şi de a crea noi cerinţe de performanţă. În mucegai electronice vor cere cerneluri care pot întinde şi de a supravieţui procesul de termoformare/laminat. Textile electronice va necesita cerneluri care sunt cu adevărat stretchable si rezista la cicluri de spălare repetată. Electronice imprimate 3D şi imprimantele desktop PCB va trebui conductivitate mare şi temperatură scăzută cerneluri pentru a deschide vaste posibilitati de prototipuri pentru imprimante 3D şi designeri de circuit. Toate aceste pieţe sunt gata pentru o creştere rapidă furnizate tehnologie inovaţii poate satisface trageţi în piaţă.

Zece ani piata proiecţii împărţit de cerere. Vă rugăm să ne contactaţi pentru valorile exacte. Reţineţi că cerneală prețurile de vânzare au scăzut datorită o scădere a prețurilor din metal brut dar, de asemenea, presat marginile, ducând la o scădere prognozele noastre de venituri.


Ceea ce oferă acest raport?
1. zece ani previziuni pentru conductoare cerneluri şi paste segmentate de tip de material (nano silver, PTF, Cu, etc) şi cererea de piaţă. Previziunile sunt oferite în volum şi dolari.
2. interviu-bază companie profile 50 furnizorilor și utilizatorilor. Profile de companie oferi un fundal detaliată companiei, şi critică tehnologie şi revizuire de model de afaceri. Profilul mai include o analiză SWOT detaliată de analişti IDTechEx
3. critic revizuire şi evaluare de toate tehnologiile de cerneală conductor principal inclusiv ardere-tipuri de paste, PTF, nano cerneluri, stretchable cerneluri, IME cerneluri, cupru, etc.
4. detaliate cerere evaluare adesea inclusiv IDTechEx înţelegere şi evaluarea, progresul a tehnicii şi comercial, analiza de tehnologii concurente, tendinţele de preţuri şi de piaţă, actori-cheie, dimensiunea pieţei adresabile şi previziunile de piaţă zece ani pentru:
a. instalaţii fotovoltaice
b. touch ecran edge electrozi (segmentate de tipul dispozitivului)
c. Automotive (categorii frosters, senzori de ocupare, incalzire scaun, etc)
d. 3D antene
e. anunţ UHF antena HF RFID
f. stretchable cerneluri pentru textile electronice
g. electronice cerneluri în mucegai
h. glucoza si piezoresistive senzori
i. electronice imprimate 3D
j. desktop PCB imprimare
k. ITO înlocuire
l. OLED lighting
m. conductiv pixuri
n. alte
Citeste raportul complet:http://www.Reportlinker.com/p04447369-Summary/View-Report.html

Despre Reportlinker
ReportLinker este o soluţie premiat de cercetare de piaţă. Reportlinker constată şi organizează cele mai recente date de industrie, astfel încât să obţineţi toate cercetare de piaţă aveţi nevoie - instantaneu, într-un singur loc.

http://www.Reportlinker.com


__________________________
Contactaţi Clare:clare@Reportlinker.com
NOI: 339-368-6001
Intl: +1 339-368-6001


O pereche de:Cum conductiv cerneluri satisface cerinţele consumatorilor Următoarea:Argint nanofire şi forţele Graphene Join pentru Touch ecran display