Pe colaborare Tiparituri Electronică de cercetare și aplicare

- Mar 15, 2017-

51.jpg

DuPont Electronics & Communications ( DuPont ) și Holst Centrul au anunțat a treia extindere a colaborării de succes a acestora pe termen lung, care este axat pe materiale avansate pentru industria electronică imprimate. În calitate de partener cu drepturi depline în programul Printed Electronics, DuPont va contribui cu materiale noi si mostre de cercetare orientate spre proiecte active Holst în domeniul electronicii, ușor de purtat , electronice in-mucegai, electronice de larg consum și de asistență medicală.


"Suntem încântați să extindem colaborarea cu Holst Centre , continuând să lucreze împreună în avansarea noi dezvoltări în domeniul electronicii imprimate" , a declarat Kerry Adams, tipărite manager de segment de piata de electronice, DuPont . "In plus fata de avansarea tehnologiei, colaborarea ne oferă perspective valoroase în nevoile și cerințele altor parteneri Holst, inclusiv utilizatorii finali și furnizorii de echipamente, care să permită inovarea deschisă și accelerarea produsului și aplicarea de dezvoltare."


În faza următoare, accentul colaborării va fi pe dezvoltarea și testarea sistemelor complete de materiale complementare și crearea cu succes a manifestanților de lucru și prototipuri, cu dezvoltarea de produse comerciale ca scopul final. În special, colaborarea se va concentra pe ecran imprimat și cu jet de cerneală cerneluri electronice și paste, pat plat și prelucrare roll-to-roll, și cuptor convențional precum și sisteme de întărire / sinterizare fotonice.De-a lungul duratei de viață a DuPont / Holst Centrul de colaborare, rezultatele au inclus dezvoltarea de noi cerneluri nano-Ag și paste, ceea ce duce la comercializarea DuPont "cele mai bune din cerneală clasă conductoare de cerneală cu jet de argint, PE410, a anunțat și prezentat la LOPEC în Munchen, Germania, în luna aprilie 2016. cel mai recent, Holst a prezentat lor ușor de purtat cămașă de design inteligent în DuPont cabina de la Expo Wearables din Tokyo, Japonia, din 18-20 ianuarie, 2017. Alte realizări au inclus implementarea cu succes a DuPont cerneluri și paste care permit producerea de articole de îmbrăcăminte inteligente, senzori flexibile și ambalaje medicale inteligente blister, precum și produse electronice în matriță, și Fotovoltaice organice (OPV) și Organic Light Emitting Diode (OLED) demo-uri de iluminat și prototipuri.
"Colaborarea dintre DuPont si Holst Centrul continua sa conduca progrese interesante in electronice imprimate" , a declarat Jeroen van den Brand, director de program "imprimat electronica", Holst Centre . "Suntem încântați să continue să exploreze noi tehnologii și oportunități alături de un lider al industriei recunoscut."


Holst Centrul este o organizație independentă inovație deschisă centru R & D , care dezvoltă tehnologii generice pentru tehnologii de senzori wireless și electronice flexibile, care contribuie la a răspunde la provocările societale globale în domeniul asistenței medicale, stilul de viață, durabilitatea și internetul obiectelor. O caracteristică cheie a Centrului Holst este modelul său de parteneriat cu industria și mediul academic în jurul valorii de foi de parcurs și programe comune. Este acest tip de fertilizare încrucișată , care permite Holst Centrului pentru a rafina strategia științifică pentru nevoile industriale. Holst Centrul a fost înființat în 2005 de către IMEC (Flandra, Belgia) și TNO (Țările de Jos) , cu sprijinul Ministerului olandez al Afacerilor Economice și Guvernul Flandrei. Holst Centre are peste 200 de angajați de la aproximativ 28 de naționalități și un angajament de mai mult de 50 de parteneri industriali. Pentru mai multe informații despre Holst Centre, vă rugămvizitați www.holstcentre.com

DuPont Electronics & Communications este un inovator și volum mare furnizor de cerneluri electronice si paste , care oferă o gamă largă de materiale electronice tipărite disponibile în comerț astăzi. Portofoliul de tot mai mare de cerneluri electronice DuPont este utilizat în multe aplicații, inclusiv formând urme conductoare, elemente de condensator și rezistor, și dielectric și încapsularea straturi care sunt compatibile cu mai multe suprafețe de substrat , inclusiv polimer, sticlă și ceramică. Pentru mai multe informații, accesați http://www.advancedmaterials.dupont.com.

DuPont a fost aducerea știință și inginerie de clasă mondială pe piața mondială sub formă de produse inovatoare, materiale si servicii , deoarece 1802. Compania consideră că prin colaborarea cu clienții, guvernele, ONG - uri și lideri crezut ca ne putem ajutagăsim soluții la astfel de provocări globale , precum furnizarea de suficientă hrană sănătoasă pentru oamenii de pretutindeni, reducerea dependenței de combustibilii fosili, și protejarea vieții și a mediului. Pentru informații suplimentare despre DuPont și angajamentul său față de inovație inclusiv, vă rugămvizitați http://www.dupont.com

O pereche de:Cambrios să accelereze adoptarea de argint nanofirului la nivel global cu crearea CAM China Următoarea:Utilizarea cartușelor de cerneală cu argint Nanoparticulele ofera o capacitate pentru noi rigide și flexibile Circuitry Hybrid