Conductive Markets 2017-2027: Prognoze, Tehnologii, Jucători

- Aug 21, 2017-

LONDRA, 17 iulie 2017 / PRNewswire / - previziunile de piață pe o perioadă de zece ani, segmentate de aplicații și materiale, evaluări critice de aplicații și tehnologii, profiluri de companii

Piața cu cerneală conductivă va depăși 1900 de tone în 2017

 

Descărcați raportul complet: https://www.reportbuyer.com/product/4727849/

 

 

 

Acest raport oferă cea mai completă și mai cuprinzătoare vizualizare a pieței de cerneluri și paste conductive de 1900 tpa, oferind detaliate previziuni de piață pe zece ani segmentate pe tipuri de aplicații și materiale. Prognozele de piață sunt date în tonaj și valoare la nivelul cernelei.

 

Acesta include revizuiri critice ale tuturor tipurilor de cerneluri conductive concurente și tehnologii de pastă, incluzând pastele de tip ars, PTF-uri, paste tăiate cu laser sau fotorefine, nanoparticule, cerneluri elastice, cerneluri, cupru, aliaje de cupru / argint, nanocarboni . Aici, prezentăm cele mai recente nivele / progrese în materie de performanță, provocări tehnologice, furnizori-cheie, piața țintă existentă și emergentă și previziuni acolo unde este cazul.

 

De asemenea, oferă o evaluare detaliată a mai mult de 25 de sectoare de aplicații. Aici, analizăm nevoile / cerințele pieței, discutăm despre dinamica afacerilor, tendințele de lider pe piață și schimbările tehnologice, soluțiile concurente, cele mai recente lansări de produse / prototipuri, factorii cheie și previziunile pieței în tone și valoare. Piețele acoperite includ fotovoltaice, electrozi de margini cu ecran tactil, automobile (dezaburire, senzori de ocupare a scaunelor, sisteme de încălzire a scaunelor etc.), electronice pentru matrițe (automobile, aparate de uz casnic etc._, electronice electronice și portabile, antene 3D și imprimate conformale, , Imprimare electronică 3D, înlocuire ITO (hibrid, imprimare directă etc.), senzori piezorescenți imprimați, capacitivi și biologici, PCB (hobbyist, profesionist, semințe și plăci), RFID (HF, UHF) , Iluminat cu LED-uri OLED și cu suprafață mare, cititoare electronice flexibile și afișaje reflectorizante, încălzitoare cu suprafață mare (baterii, plante, scaune etc.), stilouri conductoare, digitizatoare și multe altele.

 

În raport acoperim și peste 130 de companii. Pentru cele mai multe, oferim informații bazate pe inteligența primară obținută prin interviuri, vizite, interacțiuni în cadrul expozițiilor de conferințe, comunicări personale și așa mai departe. Pentru mai mult de 50, oferim profiluri complete ale companiilor bazate pe interviuri, inclusiv un analist SWOT detaliat și Indexul IDTechEx. Aceste companii oferă informații despre valoarea poziționării companiei, strategii, oportunități și provocări.

 

Economie de piață fără concurență și înțelegere

Acest raport se bazează pe anii de cercetare. În ultimii cinci ani, analiștii noștri au intervievat mai mult de 100 de jucători din industrie, au vizitat numeroși utilizatori / furnizori din întreaga lume, au participat la mai mult de 20 de conferințe / expoziții relevante la nivel global și au lucrat cu mulți jucători din industrie pentru ai ajuta să- piaţă. De exemplu, numai anul trecut am vizitat 10 târguri în Japonia, SUA, Taiwan, Coreea, Germania, Marea Britanie și așa mai departe pentru a ne actualiza raportul. Înainte de aceasta, analiștii noștri au jucat un rol activ în comercializarea pastelor conductive, în special în industria fotovoltaică. În paralel cu aceasta, IDTechEx a organizat conferințe și târguri globale de lider în domeniul electronicii tipărite pentru ultimul deceniu în Asia, Europa și SUA. Aceste emisiuni reunesc întregul lanț de valori asupra produselor electronice tipărite, incluzând toți furnizorii de cerneluri conductori, imprimantele și utilizatorii finali. Acest lucru ne-a oferit un acces de neegalat la jucători și cele mai recente informații de piață.

 

În căutarea următorului lucru mare

Industria de cerneală conductivă este încă în căutarea următorului lucru mare. Presiunile concurențiale adverse pe piețele volumului principal au determinat majoritatea furnizorilor să caute oportunități noi. Strategia răspândită este acum de a avea un portofoliu cât mai larg de produse, de a însămânța mai multe piețe în devenire, de a obține cât mai multe feedback din partea clienților și de a stabili în prealabil rețelele de valoare. De asemenea, furnizorii se urmăresc intens unul pe altul, lansând rapid produse comparabile care au ca rezultat o erodare a diferențierii. Astfel, furnizorii sunt obligați: pe de o parte, vor să păstreze secretul tehnologiilor pentru a le perfecționa mult timp, dar, pe de altă parte, trebuie să le ia pe piață devreme pentru că își doresc feedback-ul clienților pe noi piețe în care nici cifrele de merit, nici nevoile clienților nu sunt bine cunoscute. Cu toate acestea, industria a identificat mai multe domenii de aplicații în curs de dezvoltare în perioada 2013-2016, pe măsură ce încearcă să se întinerească.

 

Schimbarea peisajului de afaceri

Piața fotovoltaică de volum va funcționa bine în prima jumătate a anului 2017, datorită faptului că în China s-au înregistrat sfârșitul feed-in-tarif. Acest lucru va face veste buna pentru furnizorii de pasta si pulbere, cu toate acestea, industria va ramane preocupata de faptul ca ar putea ajunge la consumul de argint de varf in curand pe aceasta piata cu un pret extrem de competitiv, care vede doar inovatii incrementale. Piața electrodului de pe marginea ecranului tactil continuă să fie influențată de tendința perenă de a îngusta cadrul. Această tendință a dus deja la introducerea de noi paste foto-șablon și laser-cut pentru a atinge L / S de 20/20. Astfel de inovații de cerneală au permis imprimarea să rămână competitivă, dar industria rămâne în continuare îngrijorată de faptul că sputteringul va deveni și mai mult o amenințare în următorii ani, pe măsură ce L / S se va micșora.

 

Au apărut noi oportunități de creștere

Interesul din spatele scenei în electronica in-mold (IME) rămâne robust. De fapt, industria se află la vârf de succes după mai multe porniri false. Primul val de produse se apropie de lansarea pe piață, rețelele de valori sunt îmbunătățite, iar producătorii de volum sunt mai implicați decât oricând.

 

Numărul de paste elastice continuă să crească. Cu doi ani în urmă, doar câțiva furnizori au oferit astfel de cerneluri, dar numai în ultimul trimestru am interacționat cu cel puțin zece furnizori. Mai multe produse e-textile pe bază de cerneală sunt lansate, dar volumele rămân mici și lanțul valoric slab. Cu toate acestea, industria are un impuls crescând în căutarea primei sale povesti de succes.

 

Aerosolul și alte procese de imprimare fără contact sunt acum un concurent major pentru antenele de imprimare și alte urme conductive pe obiecte 3D. Capacitatea de producție există acum, în special în Asia și mulți furnizori de materiale și-au calificat produsele prin acest proces. Progresele comerciale sunt stabilite aici. Ecranul EMI este o nouă zonă de interes. Ne asteptam ca numarul de jetoane cu acoperiri de protectie EMI conforme pe electronice de consum sa creasca rapid.

 

Concursul se va desfășura între pulverizare și pulverizare cu cerneală, iar în cadrul cernelurilor concurența va avea dimensiunea particulelor, cu nano cerneluri care oferă subțire, în timp ce altele oferă costuri mai mici. Sunt posibile acum filme metalice cu plasmă cu lățime de linie sub 5um, deși majoritatea prototipurilor se află încă în faza pilot. Cu toate acestea, ele reprezintă un risc pe termen lung pentru alte procese cu plasă metalică într-o industrie din ce în ce mai sensibilă la costuri. Câteva tehnologii de TCF cu nanoparticule de argint au pierdut impulsul comercial, dar noile tehnologii noi au apărut pentru a le înlocui. Soluțiile hibride continuă, de asemenea, cu progresul lor comercial de stop-start.

 

În aplicațiile din industria automobilelor, cum ar fi senzorii de ocupare a scaunelor imprimate, senzorii capacitivi imprimați pentru modulele infotainment și încălzirea scaunelor, va continua în mare măsură progresul acestora. Eforturile de a dezvolta și de a imprima în comerț ferestrele de dezghețare pe substraturile din policarbonat se vor intensifica, în timp ce plasa metalică tipărite pentru ferestrele de dezghețare va apărea pe foaia de parcurs tehnologică în faza de început a OEM-urilor majore.

 

Elementele electronice tipărite 3D (3DPE) rămân un front al oportunității de inovare. Numărul de imprimante dedicate 3DPE este setat să crească, în timp ce furnizorii de cerneală vor dezvolta cerneluri la temperatură scăzută compatibile cu o varietate de substraturi. Hobbyist / DIY imprimante PCB va vedea interes redus ca buzz disipates, în timp ce imprimantele care vizează sfârșitul profesional al pieței încet vor pătrunde pe piață. Abordarea PCB pentru semințe și plăci va deveni mai matură din punct de vedere tehnologic, dar va încerca să găsească un avantaj de cost suficient pentru a forța o schimbare pe scară largă.

 

Imprimantele piezorezistente, capacitive și biosensorii de mari dimensiuni vor deveni unul dintre cei mai mari componenți ai industriei electronice tipărite mai mari. Aici, cernelurile vor fi utilizate ca bare de autobuz imprimate și interconectează. În ciuda îmbunătățirilor tehnologice, tranzitul imprimat și memoria vor rămâne în căutarea aplicațiilor. Formulări speciale pentru interconectările tipărite din spate pe dispozitivele electronice flexibile și pe afișajele flexibile vor avea o explozie scurtă pe termen scurt și mediu. Lămpile cu LED-uri cu suprafață mare, realizate cu imprimarea, își vor găsi încet drumul pe piață, deși concurența FPCB rămâne, în timp ce provocarea principală va fi dezvoltarea și comercializarea produselor de iluminat final.

 

Există numeroase alte aplicații care sunt dezvoltate pentru pastă conductivă pe care o considerăm detaliată în raportul nostru. Exemplele includ încălzirea, acumulatorul și încălzitoarele de plante, ferestrele selective de frecvență și multe altele. Nimeni nu vrea să fie lăsat în urmă. Aceste piețe reprezintă totuși oportunitățile de creștere viitoare. Într-adevăr, după cum se arată mai jos, IDTechEx Research prognozează că aceste sectoare emergente vor crește până aproape de a deveni o oportunitate de piață de 400 de milioane de dolari până în 2027. Nava navighează acum și nimeni nu vrea să rămână în urmă. Acesta este motivul pentru care companiile alocă acum resurse, formulări iterante și ecosisteme comerciale de dezvoltare. Acesta este motivul pentru care activitatea de cerneală conductivă a revenit din nou.


O pereche de:Cantitatea globală de celule solare globale și cota de piață 2017 - 2022 Următoarea:1.Namomaterialele globale de argint ca piață de dirijori transparente 2017 - Producători, furnizori și prognoze 2022