1.Namomaterialele globale de argint ca piață de dirijori transparente 2017 - Producători, furnizori și prognoze 2022

- Aug 15, 2017-

Raportul Global de Cercetare a Pieței privind Nanomaterialele de Argint ca Piață Transparentă a Conductorilor 2017 este un studiu complet și aprofundat al studiului asupra stării actuale a nanomaterialelor de argint ca dirijor transparent în întreaga lume.

 

Acest comunicat de presă a fost distribuit în mod orizontal de SBWire

 

Deerfield Beach, FL - (SBWIRE) - 08/01/2017 - Un nou raport privind nanomaterialele de argint ca dirijor transparent este folosit în diverse segmente de aplicații, cum ar fi diagnosticarea, aplicațiile antibacteriene, conductoare și optice, Conductivitate care ajută la proiectarea sistemului. Adoptarea nanomaterialelor de argint este mai mare pe piața touch screen deoarece are o conductivitate mai mare.

 

În următorii ani, se așteaptă ca nanomaterialele de argint să se confrunte cu o concurență rigidă din partea altor conductori transparenți, deoarece există cercetări în curs de desfășurare în alte materiale care sunt folosite ca conductoare transparente. Cu toate acestea, în prezent, nanoparticulele de argint sunt singurele conductori transparenți care au capacități pentru a oferi flexibilitate designului de afișare și senzor. Aceste caracteristici fac segmentul un segment mai mare de generare a veniturilor din piața dirijorilor transparenți. Companiile cheie care sunt profilate în raport sunt Cambrios, Carestream, Cima NanoTech, Blue Nano, Clear Jet, Saint Gobine, Seashell Technology și alți furnizori de materiale Silver Nano.

 

Obțineți un raport gratuit despre exemplul nanomaterialelor de argint ca pe piața dirijorilor transparenți @ http://www.marketresearchstore.com/report/world-silver-nanomaterials-as-transparent-conductor-market-68331#RequestSample

 

În ultimii ani, nanoparticulele de argint sunt folosite ca componente funcționale în diferite senzori și produse datorită proprietăților lor optice foarte eficiente. Spre deosebire de vopselele și pigmenții, în care culorile depind de forma și mărimea elementelor, nanoparticulele de argint sunt foarte eficiente la împrăștierea și absorbția condițiilor de iluminare. Argumentele nanoparticulelor de argint sunt extrem de interactive cu medii ușoare, iar acești factori acționează ca o cheie pentru creșterea pieței. Sistemele nanomateriale de argint sferice (SPR) sunt reglabile la lungimea de undă de vârf, prin schimbarea indicelui de refracție și acesta este motivul principal al adoptării în creștere a nanomaterialelor de argint în sistemele de afișare.


O pereche de:Conductive Markets 2017-2027: Prognoze, Tehnologii, Jucători Următoarea:2.Sinteza nanoparticulelor de argint prin ciuperci